Malaysia Free Shipping for purchase above RM75.
Filter By: Show All EVENTBUSINESSLIFEPRODUCTTRAVEL
Our Blog Post
WANITA PERLU TAHU 10 PERKARA INI SEBELUM TERJEBAK MENJADI MANGSA ONLINE SHOPPING
Friday, August 24, 2018

Dekat Malaysia ni boleh katakan beratus website website yang menyediakan sistem shopping online yang boleh manggugat iman dan juga akaun bank. Bukan sahaja website fesyen, malah ia juga merangkumi sehingga makanan dan juga servis. Sekarang kita boleh lepak lebih lama di rumah tanpa bersesak sesak atau berpanas panas ke luar u...

Read More
ASSALAMUALAIKUM KEMBALI CALAQISYA BANGI....10 PERKARA UNTUK ANDA AMAL SEMASA DOWN DALAM PERNIAGAAN
Wednesday, March 15, 2017

Seminggu sebelum kami tunaikan umrah, kami dikejutkan dengan satu panggilan telifon. Isi panggilan itu tidaklah menarik mana kecuali pada satu berit...

Read More
12 STEP UNTUK JADIKAN UMRAH ANDA DENGAN ANAK YANG AKTIF LEBIH LANCAR!
Wednesday, March 8, 2017

Mengerjakan umrah dengan anak anak perempuan saya yang begitu bersemangat serta tiada makna duduk diam dalam kamus mereka bukanlah hal hal kacang. Segala persiapan kena betul se...

Read More
BURJ BY CALAQISYA : DEFINASI WANITA BIDADARI YANG SEBENAR
Friday, December 9, 2016

Selepas tamat buat master, isteri terus mengajak saya untuk kahwin, pandangan saya gelap dan saya sikit lagi histeria. Ini kerana kerja pun tidak ta...

Read More
5 PERKARA YANG USAHAWAN PERLU SEDAR UNTUK SURVIVE !!
Friday, October 14, 2016

      Ketika ini, di pusat perniagaan yang paling hip sekali di Shah Alam Seksyen 7 telah menyaksikan berpuluh jenama dan j...

Read More
SELAMAT TINGGAL CALAQISYA BANGI..... 5 TIPS UNTUK ANDA SEBELUM MENYEWA TAPAK VENDOR/PREMIS JUALAN
Monday, October 10, 2016

Nah,

     Kami telah pun dapat sepucuk surat yang mengatakan butik di bangi telah bertukar ...

Read More
KHIMAR : A SUCCESSFUL TEST SUBJECT
Wednesday, May 25, 2016

Alhamdulillah.


Tak saya jangka sambutan khimar begitu hebat. Secara jujur, ini adalah salah satu ker...

Read More
WORKING WITH YOUR PARTNER
Monday, November 30, -0001

Saya selalu kena tanya begini, " Macam mana kau boleh kerja dengan bini kau?"

Benda ini aku selalu jawab begini, "Entah...."

Read More

KHIMAR : A NEW JOURNEY
Monday, November 30, -0001

Alhamdulillah....

Our Khimar dah masuk pada fasa 2.0 selepas kejayaan yang boleh saya kata amat berjaya untuk K...

Read More
Blog Post Pages: PREV1 2NEXT
MY CART
Your cart is empty.
TOTAL : RM0.00
SPECIAL
Safwah Top in Navy Blue
Safwah Top in Navy Blue
Org. Price :  RM129.00
Now :  RM89.00
SAVE :  RM40.00
(31%)
NEW IN
Oversized Striped Shirt in Nude Blue
Oversized Striped Shirt in Nude Blue
RM109.00